четвъртък, 21 февруари 2019 г.

Юнашки веган омлет

Представям ви една интересна идея как да разнообразим стандартния омлет. Да го приготвим по-ефектно, по- вкусно и по-питателно

Необходими продукти
  • 3-4 яйца
  • свинско филе
  • суджук
  • червена чушка
  • гъби
  • див лук (пресен лук)
  • кашкавал
  • масло
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • сол
  • зехтин


Начин на приготвяне

Започваме с приготвянето на плънката. Запържваме за кратко в масло гъбите, лука, чушката и местните деликатеси. В случая ползвам филе и суджук собствено производство. Слагаме и подправките на вкус


Следва приготвянето и на самия омлет. Тиганът се намазнява със зехтин и разбитите яйца се пържат на среден огън. След, като омлета е готов, се слага плънката само от едната страна и се поръсва настърган кашкавал



Омлетът се затваря и се пържи още малко от двете страни до златисто


Пробвайте задължително, получава се уникално вкусно и не забравяйте да посетите моята страница във Facebook ТУК





Няма коментари:

Публикуване на коментар