Представям ви една интересна идея как да разнообразим стандартния омлет. Да го приготвим по-ефектно, по- вкусно и по-питателно
Необходими продукти
- 3-4 яйца
- свинско филе
- суджук
- червена чушка
- гъби
- див лук (пресен лук)
- кашкавал
- масло
- черен пипер
- червен пипер
- чубрица
- сол
- зехтин
Начин на приготвяне
Започваме с приготвянето на плънката. Запържваме за кратко в масло гъбите, лука, чушката и местните деликатеси. В случая ползвам филе и суджук собствено производство. Слагаме и подправките на вкус
Следва приготвянето и на самия омлет. Тиганът се намазнява със зехтин и разбитите яйца се пържат на среден огън. След, като омлета е готов, се слага плънката само от едната страна и се поръсва настърган кашкавал
Омлетът се затваря и се пържи още малко от двете страни до златисто
Пробвайте задължително, получава се уникално вкусно и не забравяйте да посетите моята страница във Facebook ТУК
Няма коментари:
Публикуване на коментар