Пастетът е любимо лакомство както за големи, така и за малки. За жалост обаче у нас в момента почти всичкия, който се предлага в магазините е пълен с химия и вреден за нашето здраве. Не се знае и какъв точно е състава на месото в него и в какъв процент, защото има пастети, които са направени от отпадъчни продукти в месопреобработването. Домашният пастет не само е по-вкусен от купешкия, но в него единствения консервант е солта. В технологията му за приготвяне няма нищо сложно. Трябва ни само свинска глава, свински черен дроб и свободно време.
четвъртък, 20 декември 2018 г.
Свински пастет
Пастетът е любимо лакомство както за големи, така и за малки. За жалост обаче у нас в момента почти всичкия, който се предлага в магазините е пълен с химия и вреден за нашето здраве. Не се знае и какъв точно е състава на месото в него и в какъв процент, защото има пастети, които са направени от отпадъчни продукти в месопреобработването. Домашният пастет не само е по-вкусен от купешкия, но в него единствения консервант е солта. В технологията му за приготвяне няма нищо сложно. Трябва ни само свинска глава, свински черен дроб и свободно време.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар